0167-561092 info@de3koningen.nl

Kwekerij VieVerde is een modern glastuinbouwbedrijf waar komkommers en aardbeien geteeld worden. Ed Classens heeft onze BD Gutter Cleaner gehuurd en hiermee de dichte teeltgoten gereinigd en ontsmet. Lees hier zijn ervaring:

“Wij hebben in alle kassen dichte teeltgoten, deze kunnen we rondom zelf schoonmaken maar de binnenkant reinigen en ontsmetten was voor ons altijd een uitdaging. Een rioolmol i.c.m. een pomp met een flinke capaciteit voldeed niet helemaal. In het vakblad Onder Glas las ik toen over de nieuwe BD Gutter Cleaner. Deze machine is door De 3 Koningen speciaal ontwikkeld om over langere afstanden dichte teeltgoten te reinigen. Wij hebben de machine gehuurd en 3 dagen gedraaid op 5 hectare. De goten zijn nu zeer schoon en meteen ontsmet. Er kwam behoorlijk wat vuil los terwijl ik de indruk had dat ze van binnen schoon waren. In 2023 vonden we voor het eerst bontvirus, een reden om extra schoon te willen starten. Voor ons is deze machine echt een uitkomst.”

Benieuwd naar de verhuurmogelijkheden van onze machines? Neem gerust vrijblijvend contact op via  0167-561092 of info@de3koningen.nl